Shooting Walla Rancangan Makanan Bersama Blogger

lontong goreng, fickles cafe, special, menu, Salted Egg Squid, Monte Cristo, Sliders, Herb Crusted Lamb Rack
Gigih tu baca skrip hehe

Assalamualaikum,  hari ni aku nak kongsikan dengan korang salah satu shooting yang aku terlibat iaitu rancangan Walla. Rancangan Walla ini ialah satu rancangan yang dihoskan oleh Brian dan di dalam rancangan ini juga menjemput blogger sebagai salah seorang hos undangan. Setiap episod seorang blogger akan dijemput sebagai hos undangan, Jadi peluang seperti ini tidak patut dilepaskan oleh setiap blogger kerana dengan program rancangan seperti ini lah akan memberi blogger satu pengalaman baru kepada blogger tentang bagaimana pengambaran rancangan televisyen dilakukan. Read more

USJ Optometrist Perawat Rabun Mata Terbaik

rabun warna, rabun mata, kedai mata, kedai rabun mata, kedai rabun warna, kedai mata USJ, pakar mata, sakit mata, penyakit mata, kanta lekap, contact lens, cermin mata, cermin mata buta warna, buta warna,

Hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua tentang satu penyakit mata yang diberi nama rabun warna. Ramai sekarang di Malaysia yang mempunyai masalah rabun warna dan angka peningkatan pesakit rabun mata akan meningkat dari semasa kesemasa. Masalah ini kerap melanda kaum lelaki, mengikut nisbah rabung warna ini ialah lelaki 8:1 perempuan.

Selalunya, masalah rabun warna ini dikaitkan dengan keturunan, tetapi ada juga beberapa faktor yang boleh menyebabkan rabun warna, iaitu sakit mata dan kesan sampingan ubat-ubatan. Read more

Dapatkan Diskaun 10% Di Norie Signature

Norie Signature

Hari ini aku nak sembang-sembang dengan korang tentang beberapa produk keluaran Norie Signature, dan yang paling best sekali ialah Norie Signature sekarang sedang mengadakan promosi yang akan memberi anda diskaun sehingga 10 %

Norie Signature sekarang sedang mengadakan potongan harga dari RM109.00 kepada RM99.00 untuk Layla Blouse. Jika dilihat blouse ini terkenal dengan warnanya yang lembut dan akan membuatkan si pemakai blouse ini kelihatan lembut dan tenang sahaja Read more