Terhangat!

Hari Penghabisan Stok Untuk Produk Aussino

Siapa tak kenal dengan produk Aussino.. satu produk yang menjadi kegemaran penghias rumah dan pakar deco rumah bagi menampakkan rumah mereka lebih hebat dan lebih eksklusif… Kali ini aku nak menyampaikan berita gembira kepada korang semua apabila Aussini akan mengadakan hari penghabisan stok bagi produk- produk yang mereka ada… Korang berpeluang untuk mendapatkan potongan sehingga 80 % pada hari tersebut.. ... Read More »

Jom beramai-ramai ke Bufet Pakaian Terbesar Malaysia

Assalamualaikum… hari ni aku nak share dengan korang satu event shopping yang dah tentu menarik minat kaki shopping yang tinggal di Kuala Lumpur .. korang boleh dapatkan pakaian dengan harga rm 10 sahaja…. msti pengemar fashion sangat tertunggu bila masa dan tempat untuk sama2 mengambil bahagian dalam Pesta Jualan Pakaian yang terbesar di Malaysia ni… yuuhhhuuu Ok .. aku akan ... Read More »

Ninetology Terokai ASEAN

Assalamualaikum… hari ni aku nak share dengan korang tentang kehebatan Ninetology yang mula meluaskan kawasan perniagaan mereka menakluk asia… Aku sebagai penguna setia Ninetology ni memang akan sentiasa support produk ninetology ni sebab produk yang mereka tampilkan lebih hebat berbanding produk gadjet yang berada diluar negara .. Baru-baru ini mereka telah pun melancarkan sebuah kapal terbang Ninetology X Qualcomm Plane ... Read More »

Nizam Ijam Dalam Promo Skool Of Lawak

Assalamualaikum..  lama tak update blog dengan aktivit harian… kali ni aku nak share dengan korang pengalaman aku pertama kali mendapat watak utama dalam sebuah promo program realiti TV Astro.. Program lawak aiatu Skool Of Lawak.. Seperti biasa kalau nak mendapat watak utama…. paling penting adalah pergi casting.. Kalau rakaman itu berunsur promo atau iklan kormesial…Korang perlu di casting terlebih dahulu ... Read More »

Kasut Bola Punca Hubungan Renggang

Mudah menjadi, terutama menjadi lelaki dengan pemilihan fesyen yang betul akan menampilkan seorang lelaki yang berterampilan.. Bila bercakap tentang fesyen lelaki, mesti kasut menjadi salah satu faktor penting… Lelaki dan wanita sangat berbeza, kalau wanita, mereka akan pening memikirkan tentang keseluruhan pakaian yang akan di pakai.. Berbeza dengan lelaki .. lelaki lebih mementingkan hanya beberapa tempat sahaja.. antara yang penting ... Read More »

Preview Eksklusif Bersama Ariani

  Assalamulaikum.. hari ni aku nak kongsikan dengan korang satu jemputan event yang paling best aku pergi… Iaitu Galeri Ariani An Exclusive Preview yang berlangsung di Hotel DoubleTree Hilton Intermark Kuala Lumpur. Satu event yang mengumpulkan VVIP, Media dan blogger hebat2… Ada juga pereka dan peminat fesyen Muslimah.. Event ini bertujuan untuk meraikan pelanggan utama da memperkenalkan duta dan ikon baru ... Read More »

Jom Meriahkan I Love Okinawa

Assalamualaikum… hari ni aku nak share kan dengan korang satu contest yang tentunya menarik minat semua rakyat Malaysia… Orang Malaysia ramai yang bercita2 untuk bercuti ke Jepun ..Mesti ingin mengetahui lebih lanjut apa yang menarik ada di Okinawa Jepun .. Sebelum tu aku nak kongsikan satu contest yang di beri nama I Love Okinawa dan #iloveokinawa…   Detail untuk contest ... Read More »

Kenali Hypertension Pembunuh No 1 Di Malaysia

Assalamualaikum… hari ni aku nak share dengan korang tentang satu penyakit yang sangat penting di Malaysia kerana menjadi pembunuh nombor satu.. Dan sesuai digelarkan sebagai silent killer.. Event ini berlangsung di Shangrila Hotel Kuala Lumpur.. Persidangan ini dilancarkan oleh Datuk Dr. Noor Hisyam Abdullah.     Kalau korang nak tahu persidangan ini diadakan selama 3 hari. turut sama dimajlis pelancaran ... Read More »

Lukisan 3D Di The Atmosphere Seri Kembangan Gempak

Assalamualaikum.. hari ni aku nak share tentang satu pelancaran The Atmosphere di Seri Kembangan… Memang satu kelainan yang ada kat sini sebab disini disediakan lebih 80 lukisan dinding yang berbentuk 3 D… Jadi yang minat nerimaginasi dan bergambar macam aku.. Tempat ni mesti menjadi list korang sebagai tempat yang mesti korang kunjungi..   Aku sharekan dengan korang gambar2 yang sempat ... Read More »

Jom Ke Pelancaran Atmosphere di Seri Kembangan

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang pelancaran Atmosphere yang akan dijalankan pada 22 haribulan 12 yang berlansung di Seri Kembangan.. Apa yang uniknya dalam event ni diorang akan tunjukkan kepada korang dan seramai 20 artis dari dalam dan luar negara yang terlibat dalam pelancaran ini.. Dan diorang akan sama2 melukis lukisan dinding yang berbentuk 3D… Sememangnya Ohsem.. jadi aku nak ... Read More »

Pelancaran Elyza’s di Wangsa Maju Bersama Impiana

Assalamualaikum… Kali ni aku nak update tentang pelancaran sebuah Kedai yang menwarkan khidmat Deco dan hiasan langsir yang mantap dan berkualiti.. Elyza’s.. yang berkonsepkan bilik pameran ni memang mempunyai rekaan yang terbaik dan tuan kedai Elyza banyak berkongsikan tips2 macam mana untuk menghias rumah korang, bukan sahaja untuk lebih cantik, malahan lebih kurang debu hama dan sekalu gus menjaga kesihatan ... Read More »

Ninetology Smart Ecology 2 Kempen Alam Sekitar yang Ohsem!

Ninetology Smart Ecology 2 satu kempen yang aku katakan sangat membantu dalam memastikan alam sekitar bumi dipelihara dengan baik dan adil.. Kenapa aku kata adil? sebab adil bermaksud meletakkan sesuatu perkara di tempat yang betul…. Telefon yang akan di lupuskan ditempat tempat pelupusan sampah sebenarnya memberi kesan yang sangat negatif kepada alam sekitar.. Apabila telefon bimbit tersebut meluput.. Terdapat beberapa ... Read More »

Pelancaran Bosch Asia Range

Kali ni aku dijemput untuk menghadiri pelancaran produk Bosch yang berlangsung di Zebra Square yang mula bertapak secara megah di bumi asia..  Bosch adalah sebuah syarikat yang membekalkan peralatan rumah yang sememangnya mewah dan akan menyebabkan suri rumah korang sentiasa tersenyum sambil memasak di rumah.. Reka bentuk barangan Bosch ternyata nampak eksklusif dengan gaya dan penampilan barangan rumah korang akan ... Read More »

Agen Aqua International diperlukan

Kalau korang nak tahu Aqua International ni sebuah syarikat yang akan menjenamakan semula produk kecantikan Glowshape.. Jadi mereka sekarang dalam proses mencari agen untuk menjual produk-produk mereka yang akan lancar dikeluarkan dipasaran.. Aqua International sekarang mencari usahawan tidak kira secara online atau pun secara offline.. Dan Aqua International akan memberi korang latihan sehingga korang boleh boleh menjadi usahawan yang baik.. Aqua International ... Read More »

Talent Corp SFCF Oct 2013

Assalamualaikum.. kali ni aku nak share tentang satu program yang di beri oleh syarikat pengiklanan blogger terkemuka Malaysia iaitu Nuffnang.. Kali ni Nuffnang mengajak aku untuk sama2 memeriahkan lagi program Talent Corp SFCF Oct 2013 (PPP) yang berlangsung di Dewan Seri Budiman Uitm Shah Alam. Talent Corp SFCF Oct 2013 (PPP) atau dikenali sebagai Career Attack ni bertujuan untuk memberi ... Read More »

Pelancaran Acara Langkawi Naturally Magical Kedah 2013

Kali ni aku nak cerita kat korang tentang pelancaran Acara Langkawi Naturally Magical Kedah 2014.. Kalau korang nak tahu tahun depan adalah tahun melawat Malaysia 2014.. Korang dah tahu? kalau dah tahu apa lagi jom kita meriahkan hashtag #VMY2014 yang bertemakan tahun melawat Malaysia 2014 yang akan tiba tak lama jer lagi.. Kalau korang nak tahu majlis pelancaran ni di ... Read More »

#WifKL2013 Yang Hebat

Assalamualaikum.. kali ni aku sama-sama datang untuk memeriahkan lagi satu event besar yang berlangsung di Kuala Lumpur Convensyen Center iaitu event WifKL… Yang palin best sekali event ni aku dapat berjumpa sendiri dengan CEO Tune Talk, Bekas Perdana Menteri Sweden, CEO FormulaOne dan ramai lagi.. Banyak juga perkara yang membuatkan aku kagum masa aku datang.. pelbagai menda kreatif yang aku ... Read More »

Percutian di A Famosa Resort Yang Menakjubkan

Assalamualaikum.. Kali ini aku nak kongsikan dengan korang percutian aku di A Famosa Resort yag semestinya akan membuatkan korang kagum.. Dan percaya lah banyak yang korang taj tahu sebenarnya apa yang ada di dalam A Famosa Resort ni :D.. Dan aku harap kisah percutian aku di A Famosa Resort ni akan memberi sedikit sebanyak gambaran kepada korang betapa kita Malaysia ... Read More »

Nizam Ijam Dalam Iklan Video Brosur

Assalamualaikum semua, kali ni aku berpeluang untuk merasa bagaimana beraksi di depan kamera dengan tunjuk ajar pakar dari syarikat Video Brosur.. Korang tak tahu apa tu Video Brosur ker? Video Brosur ni kalau korang nak tahu adalah kaedah atau cara mengiklankan produk atau servis dengan cara mengunakan video. Dah tentu video lebih senang menagkap dan menarik penonton yang menonton video ... Read More »

Majlis Tautan Muhibbah DPIM – Makassar & Majlis Kesyukuran Kumpulan Al Ansar

Assalamualaikum… kali ni aku dijemput untuk menghadiri satu majlis yang dianjurkan oleh Alansar Group.. Majlis yang diberi nama Majlis Tautan Muhibbah DPIM – Makassar & Majlis Kesyukuran Kumpulan Al Ansar yang diadakan di Danau Golf di Universiti Kebangsaan Malaysia Bangi.. Majlis ni kalau korang nak tahu, dirasmikan oleh Berbahagia Tan Sri Muhammad Ali Hashim, Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia (diwakili oleh Timbalan ... Read More »