Terhangat!
You are here: Home » Advertorial » Lukisan 3D Di The Atmosphere Seri Kembangan Gempak

Lukisan 3D Di The Atmosphere Seri Kembangan Gempak

Lukisan 3D Di The Atmosphere Seri Kembangan Gempak 5.00/5 (100.00%) 1 vote

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

Assalamualaikum.. hari ni aku nak share tentang satu pelancaran The Atmosphere di Seri Kembangan… Memang satu kelainan yang ada kat sini sebab disini disediakan lebih 80 lukisan dinding yang berbentuk 3 D… Jadi yang minat nerimaginasi dan bergambar macam aku.. Tempat ni mesti menjadi list korang sebagai tempat yang mesti korang kunjungi..

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

 

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

press conference

Aku sharekan dengan korang gambar2 yang sempat aku tangkap untuk tatapan korang.. betapa meriahnyer lukisan-lukisan 3d yang ade kat The Atmosphere ni :D

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

Nampak macam betul..hahahaha :D

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

Stesen Kereta api yang ntah bila nak sampai..hahaha :D

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

woii turun r..HAHA

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

nak main belon betol2 malu kat orang..haha

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

adoi!

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

comel jer paus ni haha

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

skodeng jap r..haha

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

 

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

Sorry i nak cepat! :D

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

mana lebih comel… aku? kbai! haha

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

woi.. mana barang aku ko pinjam? xreti nam pulang ker? haha

lukisan 3d di malaysia, 3d, the atmosphere, seri kembangan, tempat menarik di malaysia, art, mural art, kehebatan lukisan 3d di malaysia,

bila la telepon ni nak bunyi..haha

Tengok lukisan2 dia… sememangnya ohsem dan semat kan… ape lagi… jom la kita ramai menyerbu The Atmosphere Seri Kembangan dengan banyak lagi gambar2 yang giler smart..hahaha :D

Sebelum aku nak abis tulis.. aku nak bgtau korang yang The Atmosphere menawarkan hadiah sebanyak rm 15,000 … Pertandingan dia sangat2lah senang.. hanya post gambar dan tunggu mana tahu korang antara yang berpeluang untuk menang rm 15,000 :D

contest, instagram, atmosphere, Seri Kebanggan

Macam mana cara korang nak join? kat bawah ni ada cara2 nya :D

How to join Strike a Pose Contest?

Step 1 :
Provide us with your complete details

Step 2 :
Upload your most creative shot of your gorgeous self with the murals located at the Artsphere 20/8ty

Step 3 :
Caption your creative shot & share it with friends & family! The more “Likes” you receive for your outrageously creative photo, the better your chances of winning.

Log in for more info. T&C apply.

https://www.facebook.com/artsphere208tyofficial/app_1402227356685096

About nizamijam

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge